Onze members

Samen sterk

Futureproof Group beeldmerk

Futureproof Group heeft grote ambities. Als groep willen we dé managed service provider van Nederland zijn voor de zakelijke markt. Groei is voorwaardelijk, al denken we dan primair aan het verbreden en optimaliseren van onze services.

Wij geloven dat ondernemerschap voorwaardelijk is om succesvol te zijn. Daarom blijft iedere ICT-dienstverlener een eigen merk binnen Futureproof Group. Wel delen alle merken dezelfde toekomstgerichte visie. We werken nauw samen, bedienen samen klanten, vullen elkaar aan en delen resources. Samen zijn we sterk.

Futureproof Group is succesvol en heeft een snelle eerste groei gerealiseerd. Nu al hebben vijftien succesvolle ICT-dienstverleners zich aangesloten en zijn we in een vergevorderd stadium met verschillende nieuwe kandidaten.

Zelfde DNA

Samen helpen we organisaties die landelijk actief zijn met vestigingen door het hele land en zelfs over de grens. Daarom is het van belang dat nieuwe partners overwegend dezelfde certificeringen voeren. Ondertussen willen we onze expertise ook verbreden. Samen worden we sterker.

Onze certificeringen

Microsoft Gold Partner

Cisco Premier Partner

Exact Silver Partner

Dropbox Elite Partner

KPN Excellence Partner


HP Inc. Gold Partner

Hewlett Packard Enterprise Partner

ISO9001:2015

ISO27001:2013

Ook Futureproof worden?

Zie je net als wij dat je krachten moet bundelen om futureproof te worden? Voor ons is het belangrijk dat nieuwe kandidaten over bewezen ondernemerschapskwaliteiten beschikken en focus op managed services hebben.

Neem contact op