Futureproof Group beeldmerk

FPG member worden

Word futureproof
Blijf jezelf

Ben jij ICT-ondernemer? Wil je expertise verbreden en efficiëntie vergroten? Zoek je schaalgrootte om landelijke klanten te kunnen bedienen? Onderzoek dan vooral de mogelijkheden om je aan te sluiten bij Futureproof Group. Eigenlijk is dat heel eenvoudig; je moet namelijk vooral jezelf blijven.

Aangesloten merken blijven zelfstandig. Wij geloven dat ondernemerschap voorwaardelijk is om succesvol te zijn. Daarom blijft iedere ICT-dienstverlener een eigen merk binnen Futureproof Group. Al jaren staan ze als trusted advisor op de kaart; dat houden we graag zo. Wel delen alle merken dezelfde toekomstgerichte visie. We werken nauw samen, bedienen samen klanten, vullen elkaar aan en delen resources. Samen zijn we sterk.

8 redenen om je aan te sluiten

  1. Futureproof Group is de snelste groeier in zijn soort.
  2. Deel kennis en resources t.a.v. HR, techniek en marketing.
  3. Innoveer nog sneller met elkaar.
  4. Profiteer van schaalgrootte.
  5. Lever meer Managed Services dan je zelf bedient.
  6. Benut inkoopvoordeel vanuit synergie.
  7. Benut investeringsruimte vanuit de groep.
  8. Groei vanuit autonomie en samenwerking.
Man with laptop and woman pointing at something

Powered by
MKB Fonds

Futureproof Group is kapitaalkrachtig en heeft ruimte om te investeren in gewenste groei. De Nederlandse investeringsmaatschappij MKB Fonds levert de funding voor de buy & build strategie. Dit geeft alle betrokken ondernemers de ruimte om ambities waar te maken. Ze vertellen je graag meer.

joheco

Met FPG als collectief kunnen we onze footprint bij landelijke actieve corporate organisaties comfortabel groter maken. Samen beschikken we over de capaciteit en expertise.

Ik vertel je graag meer in een persoonlijk gesprek. Neem contact met me op. Lijkt me leuk!

Joheco Automatisering

Ronald Lommerse
ronald@joheco.nl

joheco

Advisor ICT Solutions

Eric van 't Boveneind
eboveneind@advisor.nl

Ook Futureproof worden?

Zie je net als wij dat je krachten moet bundelen om om futureproof te worden? Voor ons is het belangrijk dat nieuwe kandidaten over bewezen ondernemerschapskwaliteiten beschikken en focus op managed services hebben.

Neem contact op